Belangrijke informatie omtrent inschrijvingen en afmeldingen


Krijgt mijn kind wel een inschrijfformulier?

Toen het Jeugdkamp op werd gezet was het van origine een E-kamp. Omdat er zoveel interesse was in het Jeugdkamp is het later een E+D-kamp geworden. Onze vereniging bleef groeien en uiteindelijk zijn er ook pupillen uit de F-jeugd gevraagd. Het kamp werd toen officieel omgedoopt tot Jeugdkamp. Elk jaar kijken we naar de inschrijvingen van het afgelopen jaar, de aantal elftallen voor het aankomende seizoen en het aantal slaapplaatsen in onze accommodatie. Tijdens het Jeugdkamp 2018 kunnen we daarom de gehele JO13- en JO11/JO10-jeugd vragen. Daarnaast mogen de pupillen van de JO09-1 t/m JO09-2 zichzelf ook inschrijven. Mocht er na de inschrijfperiode nog plaatsen vrij zijn worden de overige JO9-elftallen gevraagd. Helaas zijn de pupillen van JO8-elftallen en daaronder nog te jong voor ons Jeugdkamp, zij moeten nog even wachten. Vanzelfsprekend mogen de MO-elftallen in bovenstaande leeftijdscategorieën ook inschrijven voor ons Jeugdkamp. Let wel op: er kunnen maar een beperkt aantal pupillen mee, vol is ook echt vol (je kunt jezelf daarna wel inschrijven voor de reservelijst).

Ik ben de inschrijf informatiebrief kwijt. Kan ik deze nog ergens verkrijgen?

Tijdens één van de trainingsavonden van uw kind (dit gebeurt in de inschrijfweek) is een informatiebrief over het Jeugdkamp uitgedeeld. Tevens hebben enkele organisatoren meer verteld over het Jeugdkamp. Mocht u de inschrijf informatiebrief kwijt zijn kunt u deze hieronder nogmaals downloaden.

Informatiebrief inschrijvingen 2018.pdf

Wanneer en waar vindt het Jeugdkamp van R.K.S.V. Mierlo-Hout plaats?

Het Jeugdkamp vindt elk jaar plaats tijdens Hemelvaart. Deze editie vindt het Jeugdkamp van woensdagmiddag 9 mei tot en met zondagmiddag 13 mei 2018. De exacte tijden vindt u in het kampboekje welke u medio begin april 2018 ontvangt per post. Later vindt u het kampboekje ook op deze pagina. Het Jeugdkamp vindt ook wederom plaats bij onze groepsaccommodatie ‘W’tjewel’ in Eersel.

De link naar het kampboekje wordt toegevoegd wanneer de inschrijvingen voldaan zijn.

Ik wil mijn kind alsnog afmelden voor het Jeugdkamp, kan dit nog?

Natuurlijk kan het zijn dat uw kind alsnog niet mee kan gaan met ons Jeugdkamp. Jammer, maar soms kan het niet anders. Het Jeugdkamp hanteert enkele spelregels omtrent afmelden voor het Jeugdkamp. Onderstaand vindt u de spelregels welke het Jeugdkamp hanteert.

  • U meldt uw kind af in de maanden voorafgaand aan de automatische incasso (medio eind januari 2018) voor het Jeugdkamp. Het Jeugdkamp heeft op dit moment nog geen kosten gemaakt aangezien de automatische incasso nog niet heeft plaatsgevonden.
  • U meldt uw kind af in de maanden januari (vanaf de automatisch incasso), februari of maart voorafgaand aan het Jeugdkamp. Het Jeugdkamp heeft op dit moment wel kosten gemaakt. Er wordt 35 euro in mindering gebracht van de totale inschrijfkosten.
  • U meldt uw kind af in de maanden april of mei voorafgaand aan het Jeugdkamp. Het Jeugdkamp heeft op dit moment wel kosten gemaakt. In dit stadia worden alle inschrijfkosten ingehouden.

U kunt uw kind afmelden via het speciale afmeldingsformulier. Dit formulier vindt u hier.

Ik krijg mijn kind niet ingeschreven via het online inschrijfformulier, wat nu?

Het kan altijd gebeuren dat de inschrijving niet lukt via het online inschrijfformulier. Neem in dit geval direct contact op met de organisator welke u kunt vinden op de inschrijf informatiebrief. Tevens kunt u ook gebruik maken van het contactformulier (dit formulier vindt u onderaan deze pagina of rechts in het hoofdmenu).

Het Jeugdkamp zit vol, kan ik mijn kind alsnog inschrijven?

Wanneer alle plaatsen zijn voorzien worden de online inschrijfformulieren automatisch gesloten. Het kan zijn dat hier enige vertraging tussenzit, maar de inschrijvingen komen op datum en tijd binnen. Zo houdt het Jeugdkamp dus precies bij wie eerder heeft ingeschreven. Mocht je te laat zijn kun je altijd inschrijven op de reservelijst. Mocht er nog een plaats vrij zijn voor uw kind wordt u meteen geïnformeerd. Het formulier van de reserve-inschrijving komt automatisch online wanneer de overige plaatsen zijn voorzien (ook hier geldt dat er enige vertraging plaats kan vinden).

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

U kunt uw vraag altijd stellen via het online contactformulier. Dit formulier vindt u onderaan deze pagina of rechts in het hoofdmenu. De organisatie van het Jeugdkamp probeert uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Contactformulier
Bezig met versturen