Facebook

Nieuws

De derde challenge is begonnen! Check onze Stories en doe mee! Enne... je kunt ook nog een leuke prijs winnen 🙌🥇! (al weten we niet of ze het op de foto goed doen... 😉) ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

Dit jaar geen Jeugdkamp helaas, dan maar een stukje Jeugdkamp thuis! 🙌 Vandaag beginnen we met de challenges en spelletjes, voeg ons toe en doe mee! Enne... de beste of leukste krijgen ook nog een leuke prijs 🥇 🎁🏆 ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

8 maanden geleden

Jeugdkamp R.K.S.V. Mierlo-Hout

Vandaag een mooi stukje in Weekkrant De Loop Helmond over het Jeugdkamp. Lees het volledige artikel in De Loop van deze week: https://www.deloop.eu/lees-digitale-krant/#dflip-df_154443/1/.

Samen kunnen we dit aan! Stay healthy! 💪
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

8 maanden geleden

Jeugdkamp R.K.S.V. Mierlo-Hout

De voorbereidingen voor het Jeugdkamp 2020 waren natuurlijk vol in gang toen het coronavirus hier een stokje voor stak.

De organisatie had al veel levensmiddelen gehaald voor het Jeugdkamp. Gezien de houdbaarheidsdatum konden we niet bewaren, daarom hebben we besloten om dit te doneren aan de voedselbank.

Helaas hebben sommigen het deze tijd nog moeilijker dan ze het al hadden. Daarom heeft de organisatie alle levensmiddelen (drank, snoep, etc.) die voor het Jeugdkamp bestemd waren gedoneerd aan Stichting Hart voor Minima.

Samen kunnen we alles aan! Blijf gezond allemaal!
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

8 maanden geleden

Jeugdkamp R.K.S.V. Mierlo-Hout

Omslagfoto van Jeugdkamp R.K.S.V. Mierlo-Hout ... MeerMinder

Bekijk op Facebook

De organisatie wil toch een klein beetje Jeugdkamp in mei houden (nu het helaas niet door kan gaan) en bedenken daarom een paar leuke ‘thuisblijf-Jeugdkamp-challenges’ die je natuurlijk thuis kunt doen! 💪⚽️🏆🥇

Houd ons Instagram-account in de gaten voor meer info! Doe jij ook mee? 🎉😄
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

9 maanden geleden

Jeugdkamp R.K.S.V. Mierlo-Hout

⚠️❗️⚠️ Coronavirus en het Jeugdkamp 2020 ⚠️❗️⚠️

Beste ouder(s), verzorger(s) en pupillen van ons Jeugdkamp,

Op dit moment is het coronavirus gespreksstof nummer één in Mierlo-Hout, Helmond, Nederland en ver daar buiten ook. Een tijd vol vragen en onduidelijkheden.

Vanzelfsprekend volgt de organisatie van het Jeugdkamp de ontwikkelingen op de voet en houden we het nauwlettend in de gaten wat dit kan gaan betekenen voor ons Jeugdkamp.

De organisatie is onder andere in gesprek met de eigenaar van onze accommodatie, het RIVM en de GGD wat de mogelijk scenario’s kunnen zijn. Elke optie wordt bekeken en besproken binnen de organisatie.

De organisatie van het Jeugdkamp R.K.S.V. Mierlo-Hout informeert jullie uiterlijk eind maart welke beslissing er genomen wordt.

We willen benadrukken dat we vanzelfsprekend onze verantwoordelijkheid nemen, maar vooral verstandig handelen. We nemen absoluut geen onnodige risico’s, niet voor onszelf, maar vooral niet voor onze Jeugdkamp-ers en alle betrokkenen.

De organisatie van het Jeugdkamp houdt jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en de beslissing welke genomen wordt.

Helaas… het is op dit moment niet anders…

Met een hoopvolle groet,
Berti, Roland, Ronnie, Geert-Han, Marc Z., Mark P., Martijn, Wilco en Patrick,
Organisatie Jeugdkamp R.K.S.V. Mierlo-Hout
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

10 maanden geleden

Jeugdkamp R.K.S.V. Mierlo-Hout

⚠️❗️⚠️ Belangrijke mededeling omtrent de incasso's voor de inschrijfkosten van het Jeugdkamp 2020 ⚠️❗️⚠️

Via deze weg willen we kenbaar maken dat de inschrijfkosten voor het Jeugdkamp 2020 binnenkort worden geïncasseerd. De incasso vindt plaats, zoals bekend, samen met de contributiekosten. Op uw rekeningoverzicht of afschrift wordt geen specifieke specificatie gegeven over wat er geïncasseerd wordt!

De incasso vindt plaats op zaterdag 25 januari aanstaande.

Het verschilt per bank wanneer de inschrijfkosten daadwerkelijk worden afgeschreven.
... MeerMinder

Bekijk op Facebook

11 maanden geleden

Jeugdkamp R.K.S.V. Mierlo-Hout

Het Jeugdkamp van R.K.S.V. Mierlo-Hout wenst iedereen een goed, gezond en sportief 2020! Op naar ons 42ste Jeugdkamp! ⚽️🏆 ... MeerMinder

Bekijk op Facebook